Kick-off 5 x 5® with Innowiz Brainstorm

 

5 x 5 is een programma van Design Regio Kortrijk waarin het 5 bedrijven koppelt met een senior en junior designer. Samen creëren ze een nieuw product of dienst.

 

In december 2018 gingen 5 ondernemingen en organisaties alvast van start met een senior designer.  De vijf duo’s voor editie 2018-2019 zijn: Verhoestraete & Maister, FIBROCIT & pilipili, Hogeschool VIVES & Studio Dott, Demuynck nv & Alain Monnens, e-BO Enterprises & CIDES

 

Samen volgen ze hiervoor de zogenaamde 5X5®-methodiek, waarbij in 12 stappen de verschillende aspecten van productontwikkeling uitvoerig aan bod komen.  Innowiz vormt hierbij een vaste waarde en verzorgt in stap 5 de Creativiteit Workshop!

 

De resultaten van hun samenwerking worden gepresenteerd tijdens de Bedrijvencontactdagen in december 2019. We wensen iedereen veel succes!

 

 

 

Share
Share
Please reload

met steun van: